Keşlik İlkokulu

Vizyon: İlçe düzeyinde; eğitimde bir adım önce, bir adım önde olmak. Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul yaratmak.

Misyon: Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel görevimizdir.

Başarılar: 2021 Mangala İlçe Birinciliği. 2021-2022 Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği ilkokullar arası mangala şenliği 2.sınıflar İlçe 1.liği. "Akıl ve Zeka Oyunları Sper Ligi Turnuvası" İlçe 1.liği il 2.liği

Saatler: 09.00-15.20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://keslikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Keşlik Mahallesi 16710 Karacabey / BURSA

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Adres - Keşlik Mahallesi 16710 Karacabey / BURSA

Ulaşım İlçe merkezinden mahalleye (köy) servis gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 13 km, il merkezine 80 km mesafededir.